Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2017 14:29 - Нова рубрика- малко за зодиите
Автор: blackstation1 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 662 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.06.2017 15:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Здравейте, драги читатели! Надявам се да сте добре! Тази седмица реших да разнообразя малко черните си уста, и да пусна нещо мааалко по-весело и позитивно. (Така де, не може да тънем в мрак вечно :D). Пък дано туй ви хареса.

Вчера, след изключително жегавия, задушен ден, настъпи прохладна вечер. Сърбахме се с моето семейство , седнахме пред  телевизора и решихме да гледаме филм. Те седнаха на дивана, а аз буквално се пльокнах пред екрана. Решихме да гледаме "Красавицата и звяра". Но не анимацията, а филмът с Хърмаяни Грейнджър.

И, докато се борихме с техниката, за да пуснем филма през компютъра, та на телевизора, потънах в носталтична замисленост. Това беше филмът на детството ми. Помня как, като бях малка, обичах да го гледам заедно с мама. Миналото лято реших да изгледам отново анимацията, и си помислих, че би било невероятно да направят филм с актьори. Та това си беше сбъдната мечта. И така, пуснахме филма.

Ще ви спестя детайлното си мнение, но честно казано- хареса ми много. И тъй като тези дни нещо много съм се запалила по зодиите, през цялото време се опитвах да определя кой от героите каква зодия е. И ето го резултатът:

 

1. Бел

Водолей

Водолеите определено са най-интелигентана зодия, пресметливи и изобретателни са. Винаги са готови за приключения и харесват новите и нестандартни неща. Бел е находчива и много досетлива. И обича безпределно книгите. Водолеите също така се страхуват от привързване- пример за това е, че й отне доста време преди да каже заветното "обичам те".

 

2. Звярът

Скорпион

Колебаех се. Но като се замисля, везните наклониха към Скорпиона. Той е избухлив, горд и пази това, което си е негово. Но заобича ли, той дава цялото си сърце, става мек към любимите си хора. И не вярва, не се доверява- както и звярът не вярваше, че Бел ще се върне.  И разбира се, склонноста към драматизъм на скорпионите, се проявява много ясно и при него.

 

3. Гастон

Лъв. Лъв. И пак- лъв.

Горд, самовлюбен, отчаяно нуждаещ се от признание и възхищение от страна на околните. Жесток в изпълнението на целите си, човек, който иска винаги да е победител. Отлично описание на Гастон.

 

4.Льофу.

Близнак.

Най-верният другар на Гастон винаги го хвали и се възхищава от него. Приказлив е, и е леко несериозен. Също така, много лесно обръща гръб на предишния си най-верен приятел и застава на страната на хората, които са му били врагове преди мигове.

 

5. Люмиер

Везни

Позитивен и харизматичен герой. Любовник и романтик. Съвсем дипломатично разрешава всички проблеми покрай буйния нрав на своя господар. И държи всички да се чувстват добре, съчувствайки на слабите и безпомощните. Съща така, той има усет към изтънчените, красиви неща.

 

6. Когсуърд-

Дева

Държи всичко да е подредено и наред. Критикува действията и решенията на всички около себе си. Страхува се да не разстрои господаря си и винаги стои в сенките на другите, вършейки много работа.

7.Магьосницата (Агата)

Рак

Твърде. Много. Драма.Заради една роза не само омагьосва младия принц, ами и цялата му, нищо не заслужаваща прислуга. И това, докато той не почувства "истинска любов". Ако това не е рак, аз се не ща. Твърде много вглеждане в чувствата и привързаността, и страшно бързо и драматично достигане до заключения и реакции. А и не можа да премахне проклянието когато вижда, че Бел вече обича Звяра. Не, трябва всички да пострадат и тогава драматично нещата да бъдат оправени.

В общи линии, това успях да направя. Ще се радвам да оставите по едно гласче или коментар. И ще ви чакам тук съвсем скоро, с още нови и нови рубрики, с кито да ви помогна да убиете скуката или нервите. Айде, със здраве!

П.П.: Давам и една задачка за тези, които смятат, че са добре запознати със зодиите. Можете ли да познаете, по написания от мен текст, коя е моята зодия? Ха сега, да ви видим!




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: blackstation1
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 14762
Постинги: 8
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930