Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2017 10:43 - За зодии и герои- Мълкълм
Автор: blackstation1 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 520 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.06.2017 10:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Здравейте, драги хора! Ето ме отново, със следващата част от рубриката за герои и зодии. Този път ще се опитам да анализирам героите от един от най-любимите ми ситкоми (сит ком- от sitation comedy), а именно- "Малкълм".

И така, да започваме:

1. Моят любимец, Малкълм:

Козирог.

Със сигурност. Черната стания на зодиака. Като Малкълм, козирозите успяват винаги да видят най-негативния варинт, и да се вкопчат в него. Също така, зодията, която наистина не умее да изразява какво мисли и чувства, и изпитва трудности в общуването. Точно като Малкълм, на когото наистина не му се получаваха социалните контакти. Козирозите обичат да имат тесен кръг от познати, на които да държат, а от там нататък- изпитват трудност с новите познанства. Друго обща черта е огромната ревнивост на козирозите- /!!Спойлър!!: Малкълм ревнуваше едната от приятелките си само защото се е заговорила с друго момче./

 

2. Френсис

Водолей

Пресметлив човек, на когото математиката му спори /!!Спойлър!!: Все пак на края  сериала Френсис се занивам с финаси и се чувства изключително щастлив заради това /. Пада си по новите и странни неща и обича промените. И мрази свободата му да бъде ограничавана. Точно като Френсис.

 

3. Луис-

Лъв.

Тя обича да командва и да държи нещата под контрол. И ненавижда да губи. А ако това се случи, тя просто премълчава и подминава ситуацията. За зодия лъв, авторитетът, който имат, е от основно значение. Заради това разбираме, защо Луис е постоянно ядосана и изнервена- тя няма голям авторитет пред децата си и работи в обикновен, второкласен супермаркет /въпреки, че се опитва да види и тази своя работа като достойна, за свое успокоение/. Подобна ситуация била сринала всеки един представител на тази зодия.

 

4. Хел

Везни.

Човекът, кото се грижи за това всички да са добре. Той е този, който е способен да успокои бурния нрав на жена си. А когато остава сам с децата си, изпада в умопомрачително колебание какво да прави. Везната, в присъствието на Лъв се оптуска и съвсем забравя какво е това да се вземат решения. Та, когато Луис я няма, той просто не знае какво да прави. Да не заравяме, че Хел е изключително доверчив- следва всяко едно нещо, което някой му предложи- наивност, характерна за всяка Везна. Той също така си пада по красивите неща и е креативна личност.

 

Дюи-

Риби.

Най-странна зодия. Те притежават положителните черти на всички други зодии, но са изключително затворени и особени. Творчески натури. За тях не е характерна откритата агресия- та се пасивно агресивни и когато са сърдити на някого- просто спират да общуват с него. Но са много разбрани хора- точно като Дюи.

 

Рийс-

Телец.

Той прави това, което си е наумил. Обича храната- дори е кулинар. /!!Спойлър!!: мисълта за храна е и нещото, което го спасява в пустинята/. Нарушава правилата, ако не е съгласен с тях. И е изключително верен към тези, които обича.  Перфектният приятел, който обаче не би могъл да прости предателство.

 

Айда /бабата/-

Скорпион.

Мрачна, изпълнена с недоверие и драматизъм. Не споделя нищо за себе си и отблъсква околните. Хаплива, с остро и черно чувство за хумор. Обича да задава въпроси и да кара другите да се чувстват некомфортно. Класически Скорпион.

 

Е, това е от мен. Моля, не се колебайте- лайквайте и оставяйте коментари! Хайде, със здраве, и доскоро!

П.П.: Очаквам вашите предложения на кой следващ филм/сериал да направя анализ! :)




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: blackstation1
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 14717
Постинги: 8
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031