Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2017 22:03 - Зодиакален анализ- "Приятели"!!!
Автор: blackstation1 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 489 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЙО, хора! Ето ме пак! Днес ще ви представя зодиакален анализ на един страхотен, вечен сериал, за който съм сигурна, че е любим на всички ни- "Приятели"!

Е, да започваме:

 

1. Джоуи-

Телец

Истински и верен приятел, той е готов на всичко за своите близки. Човек, който обича истински и безрезервно. И изпитва невероятна любов към храната- нещо, присъщо на всички Телци.

 

2. Рейчъл

Лъв

Рейч копнее за кариерно развитие и издигане. Тя иска да има бляскава кариера и власт. Също така, присъщо да нея и това, че  обича да става това, които тя иска и наистина мрази да губи.

 

3. Рос

Рак

Изключително чувствителен и и бързо привързващ се в емоционално отношение човек. Импулсивен във взимането на решенения (три брака, все пак), за които по-късно съжалява. Той е  силно привързващ се към истинската и неповторима любов (Рейчъл).  Несигурен и неуверен в себе си и своите решения.

 

4.Фийби-

Риба

Странна и непредвидима, Фийби е добър представител на зодия Риби. Тя знае много неща, но разкрива това само в точния момент и на малки дози. Не споделя много за себе си, макар да има какво да разкаже, което я прави мистериозна и реално, почти непозната за нейните дългогодишни приятели. Тя е много креативна личност и има свой стил.

 

5. Моника-

Овен

Родени лидери, които държат нещата да са подредени- по ТЕХНИЯ начин. Моника е отличен пример за Овен, който със своите инат и постоянство се превръща в началник. Овните също така, са отлични майки, които силно обичат своето семейсво.

 

6.Чандлър-

Козирог

Всеобщият любимец Чардлър е Козирог. Той винаги вижда негативното и е зареден със стабилна доза сърказъм. Той също така има проблем да изпаразява това, което мисли и изпитва трудности да общува с други хора. Козирозите са изключително  постоянни в своите връзки и ако заобичат някого, не го пускат, стига да не ги предаде (Чардлър не можеше да скъса с Джанис дълго време, въпреки че не можеше да я понася). Но любовта му се насочва към Моника и той може да се отдаде в тази връзка на 100%, което го прави истински щастлив.

 

Е, толкова от мен за днес!  Надявам се статията да ви е харесала. Ако е така, моля, не се притеснявайте да лайквате и коментирате- както тук, така и в нашата фейсбук страница- https://www.facebook.com/blackstantionbluescreen/?fref=ts. Благодаря ви!  

Хайде, и със здраве!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: blackstation1
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 14783
Постинги: 8
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930