Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2017 21:21 - В кой Хогуортски дом попадаш според зодията си!
Автор: blackstation1 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1075 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.06.2017 21:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 26 юни. Голям ден. Даже огромен. Не лично за мен, а за повече от половината планета. Ако не сте разбрали  (макар че най-вероятно знаете), днес  е „рожденният ден” на обичния Хари Потър. По този случай реших да посветя днешната си статия на Хогуортските домове и тяхната връзка със зодиака.

Е, да започваме :) :

 
Рейвънклоу

Водолей, Дева, Риби

 В книгите и филмите, в дом този са разпледелени най-умните, ученолюбиви и сериозни ученици.  Подобни, ярко открояващи се характеристики , можем да открием в три основни зодии- Водолей, Дева, Риби. Водолеите са известни като математиците на зодиака, които винаги изчисляват всичко и всички. Дори и отношенията си с другите. Девите са педантични и подредени, и невероятно последователни и упорити, особено в образованието си. А Рибите- те обичат да имат широка обща култура и пламенно се интересуват от много и различни теми, по чиято повърхност да плуват.

 

Хафълпаф

Везни, Телец, Рак

 Домът на мирните, добронамерени и мили хора. Като балансиращи разбирателството, и странящи от конфликти, повечето хора , представители на зодиите Везни, Телец и Рак, биха били разпределени в този дом. Везните са зодията, която успява да внесе мир във всяка ситуация, тя мрази конфликтите и обича спокойствието и забалението. Какво е известно, Хафълпафците са голееееми почитатели на храната и са невероятно верни на своите прители- те могат да са тихи, търпящи души, но ако засегнеш приятелите им- просто стой далече. Типични Телци, нали? Знаем, че Раците са най-чувствителната и драматизираща, поддваща се на емоциите си зодия. Хафълпаф също се водят по своите емоции, макар това често да може да доведе до опастности.

 

Слидерин-

Скорпион, Близнак, Лъв

Това беше най-лесният за определяне дом. Разпределените във Слидерин са амбициозни, родени лидери и обичат винаги да пелечят. Точно като Скорпионите! За да постигнат своята цел, те са способни да използват всички средства, дори лицемерие и лъжи. Нещо, крайно характерно за Близнаците.  И не на последно място, в Слидерин биха били разпределени и представителите на зодия Лъв- горди, самовлюбени и амбициозни- макар тяхното животно да е символ на друг дом, техният характер определено попада в дома на Зелената Змия.

 

Грифиндор- Грифиндорците са смели , всеотдайни, герои и борци. Точно като Овните, те преследват своите цели неуморно, но без да прекрачват етичните и морални граници  (за разлика от Близнаците и Скорпиона). Овните също така, освен че държат на своето, умеят добре да се грижат за по-беззащитните. Стерелец- може би най-смелата и безстрашна зодия, би била разпределена в този дом. Стрелците са известни със своето свободолюбие и умение да забавляват околните, грижейки се за тяхното добро настроение.  В този дом, разбира се, трябва да бъдат разпределени и представителите на зодия Козирог. Макар винаги начумерени, Козирозите винаги се борят за общата справедливост и макар, да не обичат светлината на прожекторите, те могат да защитават слабите  и да са до своите близки, в най-тежеките моменти.

Е, май това е от мен! :)

Надявам се статията да Ви е харесала. Ще се радвам да чуя мнението и оценките Ви. С нетърпение очаквам и предложения  кой сериал/филм/книга бихте искали да анализирам зодиакално следващия път. Желая ви приятно празнуване на рожденния ден на нашия любец ! Приятен ден и до скоро!   :)

П.П.:  Ще се радвам да се видим в нашата фейсбук страница, където ще можете свободно да коментирате, лайквате и шервате! :)  
https://www.facebook.com/blackstantionbluescreen/?fref=ts




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: blackstation1
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 14766
Постинги: 8
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930